Friabilimetr

 
Na vyžádání Efekt lupa
  • 1 z 4
 
  • metoda určení stupně křehkosti sladu odpovídá mezinárodní metodě (IM)
  • metodou Chapona (EBC) určí sklovitý a rozpustný podíl sladu
  • rychlé a jednoduché provádění měření
  • zjednodušené analýzy sladu
  • pro praxi použitelné vyjádření hodnot sladu
Dostupnost Na dotaz
Cena 137 214 Kč včetně DPH
113 400 Kč    
Kód produktu 88
Značka Pfeuffer
Kategorie Laboratorní vybavení PFEUFFER
Záruka 2 roky
 

FRIABILIMETER slouží ke stanovení křehkosti sladu bezprostředně po výrobě nebo před použitím. Metodou Chapona (EBC) určí sklovitý a rozpustný podíl sladu. Zkušební dávka sladu je 50 g, přičemž slad se umístí do síťového bubnu. Pryžový váleček s definovaným tlakem vymele při otáčení bubnu křehký podíl do misky. Metoda určení stupně křehkosti sladu odpovídá mezinárodní metodě (IM).

Hmotnost 12 kg